:

Apocalipsis: Stalin

0

Consulta la fitxa tècnica:
0 0
Resum: A partir de la lluita a mort contra Hitler, la sèrie conta la història de l'increïble ascens al poder de Josep Jughashvili Gori (Geòrgia, 1879 - Moscou, 1953). Fill d'un humil sabater de Geòrgia, jove seminarista, va fer el seu imparable camí cap al poder absolut des del no-res i rodejat sempre d'intrigues i crims. Des d'un punt de vista humà, la sèrie descriu l'enorme tragèdia que va afectar el poble soviètic entre 1878 i 1945, on milions de persones estaven atrapades en un verdader infern. 

4 Capítols 

1. El demonio. Juny ​de 1941. Hitler s'ha llançat a una lluita a mort contra Stalin. Dos dècades abans, en 1917, José Jughashvili ja és membre del Partit Bolxevic de Lenin que acaba de prendre el poder a Rússia. El país està esgarrat per la guerra civil. Els bolxevics establixen un règim de terror que manté amb mà dura Jughashvili qui passa a ser conegut com Stalin, el "home d'acer" en rus. Es convertix en un autèntic dimoni. 

2. Rojo. Esta segon capítol arranca amb el setge a Moscou (novembre de 1941) per part de l'exèrcit alemany, que ja ocupa mitja Rússia. Roig és el color de la revolució, però també el de la sang vessada en nom seu. Després de bloquejar els alemanys en els afores de Moscou, Stalin s'enfronta ara el segon assalt de Hitler. La destinació del món es decidirà a Stalingrad. Igual que a Leningrad, hòmens, dones i xiquets, són sacrificats sense pietat.  

3. El amo del mundo. Al començament de 1944, quan la Unió Soviètica aconseguix tirar els nazis. Estos es retiren deixant darrere un rastre de destrucció. La victòria de Stalin li ha atorgat una halo de proporcions irracionals. Se li atorga l'estat de semi-déu, però ha sigut el seu poble qui ha realitzat el major sacrifici amb 9 milions de soldats i 20 milions de civils morts. Al final de la guerra s'ha convertit en amo del món? Qui és ara Stalin? . 

4. La hija de Stalin. Qui va ser la filla de Stalin? com era la seua relació familiar? què va succeir perquè la filla preferida de Stalin siga la més celebre desertora de la Guerra Freda? Svetlana Allilúyeva no va seguir les idees revolucionàries de son pare, va estar allunyada del comunisme, inclús va intervindre per a evitar que les idees despietades de Stalin ocasionaren milions de morts. 
Pel·lícules del mateix gènere : Documental
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2021. Filmotk - All Rights Reserved | Custom design: enrique j. martí gironés 2015 | 2021
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger